Breakdeweek Avonden Haarlem

Heb je ook behoefte aan een avond ontspanning om je werkweek in ontspanning te blijven? Zou je een massage willen leren geven en daar energie van te krijgen? Ben je op zoek naar een avondretraite doordeweeks om je lichaam te blijven voelen en je hoofd leeg te maken? Welkom op de avondseries BreakdeWeek.

Het is een serie van 6 avonden van 19.00 – 22.00uur waar je laagdrempelig leert om een goede massage te leren geven. De ene avond geef je een massage en de andere ontvang je een massage. Daarbij zijn er verschillende oefeningen waarbij we leren om voor onszelf te zorgen als masseur en ook als mens natuurlijk. Daarbij kun je denken aan verschillende meditaties, lichaam-bewustzijnsoefeningen, thema’s, dans, etc. En dit alles om te vertragen en meer tot voelen te komen. En vanuit een goed gegrond eigen lichaam en geest contact maken met een ander lichaam in de massage. De massage technieken die je leert beginnen heel eenvoudig en worden rustig opgebouwd naar iets complexer. Het is de bedoeling dat je leert om de massage te geven vanuit gevoel en intuïtie en minder vanuit het hoofd en cognitie. Daarbij is er aandacht voor het contact maken in verbinding met de hele mens die je zal gaan masseren. Een massage kan net zo ontspannend en grondend werken voor de masseur als voor degene die gemasseerd wordt. 

Mijn naam is Tim van Asselt en ik masseer sinds 1998 en sinds 2009 leef ik van het geven van massages in volle tevredenheid en gezondheid. Door al vroeg in mijn leven (26e) in een persoonlijkheidscrisis te zijn gekomen heb ik nu ruime ervaring met alle methodieken om zonder medicatie in ontspanning te kunnen leven en bij mezelf te kunnen blijven in alle omstandigheden. 

Nieuwe data volgen binnenkort.