Het onbewuste

Mijn passie gaat over het onbewuste deel van ons mensen. Omdat het onbewuste deel over de waarheid gaat, voorbij het geklets en imago van het hoofd. Dat spreek ik aan met zowel Hypno als Massage therapie. 

Ik geloof dat iedere persoon de mogelijkheid heeft om zijn of haar leven te veranderen op een zingevende manier.

Heb jij het gevoel dat “iets” in jezelf je leven aan het saboteren is? In de vorm van onzekerheid, verslaving, gewoontes, emoties of op een andere manier? 

Dan weet je waarschijnlijk al dat je onbewuste op deze manier bij je aan de deur klopt. Je onbewuste is het niet eens met wat jij met je bewuste doet. 

Ontwikkeling

Ik ben geaccrediteerd Hypnotherapeut en Psychosociaal therapeut en gediplomeerd aan de Academie Hypnos en registertherapeut bij de Beroepsvereniging NBVH onder registernummer 21049. In 1998 ben ik begonnen met mijn eerste 4 jarige opleiding tot Massagetherapeut aan de Academie Holos in Utrecht en sindsdien mijzelf ontwikkeld via therapeutische trajecten, scholingen en cursussen in Nederland en Internationaal. Sindsdien heb ik het pad van bewustwording niet meer verlaten en verdiepen mijn thema’s en inzichten door de jaren heen steeds meer.

Voor mijn eigen persoonlijke ontwikkeling heb ik tot nu toe o.a. gebruik gemaakt van emotioneel lichaamswerk, massagetherapie, hypnotherapie, familieopstellingen en yoga.

Visie

In mijn visie als therapeut geloof ik dat het behulpzaam is om met therapeutisch werken doelgericht te zijn. Bij 1 tot 2 sessies hoort er een werking te zijn en kan al voldoende zijn voor een hulpvraag. Voor een wat groter vraagstuk zullen 5-6 sessies toereikend zijn. 

Ontspannen

Om zelf te kunnen ontspannen en het naar mijn zin te hebben ga ik graag zeilen, ecstatic dansen, de natuur in, koude baden nemen, hardlopen, een bezoek aan de sauna en een mooi land of stad.