Reviews

“De hypnotherapie sessie bij Tim heb ik als heel grondig ervaren. Het heeft me in korte tijd veel inzichten opgeleverd die me meer ruimte hebben gegeven in mijn ontwikkeling die ik nu kan integreren. Tim zelf is een uiterst professioneel en grondige therapeut die op meerdere niveau’s tegelijk in kan tunen op het verhaal van de cliënt. Hij is rustig, down to earth en heeft een krachtige energie die mij het vertrouwen gaf deze sessie juist bij hem te doen. Ik ben heel dankbaar dat ik deze sessie bij hem heb kunnen doen.”

Robbert Paul de Vries, 9 november 2022

“Over mijzelf eerst, ben van mezelf uit niet zo therapeutisch aangelegd, maar vriend gaf me Tim als suggestie voor mijn situatie. Tim’s uitstraling beviel me direct, mooie ogen, kalme stem, rustig en aandachtig gedrag. Voelde me prima op mijn gemak, om aandacht naar binnen te richten, herkenbaarheid te geven aan de energiën en gebeurtenissen die belangrijke mijlpalen werden tijdens mijn levenspad. Daarmee verschillende entiteiten neer te zetten, en met elkaar te laten communiceren. Dit kwam moeiteloos tot stand met de subtiele leiding die Tim etaleerde. Ik voel wel dat ’t raadzaam is dit vaker te doen voor het meest gewenste effect. Vanuit mijn perspectief vind ik Tims services een absolute aanrader.”

Peter de G. , 20 september 2022

“Ik heb Tim mogen ontmoeten op het Free Men festival, waar ik een 1 op 1 sessie heb gehad. Deze sessie heeft mij een duidelijke richting gegeven. Ik ben Tim enorm dankbaar voor de verworven inzichten en zal Tim daarom zeker aanbevelen.”

Don Pennings, 12 september 2022